Trigion

Trigion is een jonge en dynamische bewakingspartner die de noden van de maatschappij in kaart brengt en deze ook steeds op een flexibele en vernieuwende manier probeert te beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat we onze agenten en systemen en uw beveiligingsbeleid verbinden tot een nieuw en flexibel concept.Samen kijken we wat uw organisatie nodig heeft en maken we een voorstel op maat. Onze bewakers verdiepen zich in uw branche en specifieke wensen en werken solution driven zodat ze u altijd de beste service kunnen bieden. Agenten kunnen het verschil maken in een cruciale situatie. Net daarom besteden wij extra aandacht aan de screening en opleiding van onze bewakingsagenten. Bovendien zoeken wij steeds naar de juiste match voor onze klanten. Om een snelle en efficiënte communicatie en planning te garanderen, opteren wij voor een flexibele operationele structuur. Zo werken wij niet met een centrale planningsdienst, maar met één aanspreekpunt (SPOC) per klant. Wanneer de Wet van Murphy optreedt, kan u nog steeds rekenen op onze Flying Agents. Dit zijn hoogopgeleide bewakingsagenten die beschikken over een eigen wagen en tools. Zij treden op bij onverwachte storingen, op vraag van de klant of om controles uit te voeren.

Total Security

Total Security is een bewakingsfirma die streeft naar een veilig verloop van uw evenement. We doen dit telkens op een professionele en discrete manier.
De beveiliging van uw bedrijfspand is bij ons ook in goede handen, dit door onze jarenlange ervaring en know-how.
Total Security werkt uitsluitend samen met goed opgeleide en ervaren bewakingsagenten die in elke situatie discreet, professioneel en efficiënt zullen handelen.
Zit u met een probleem of wilt u graag een prijs-offerte aanvragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Intelligent Safety DAS security.
Binnen- en buitenbeveiliging om je terrein, handelsgoederen en pand compleet te beschermen. Feilloze systemen, makkelijk in beheer.

Samen met jou bekijkt onze veiligheidsadviseur welk alarm geschikt is voor jouw onderneming. DAS komt ter plaatse en brengt je noden in kaart: van de inbraakgevoelige punten tot de fiscale opties. Factuurprogramma

 

Scorpions Security Scorpions Security.

Permanente bewaking is een dienstverlening waarbij één of meerder bewakingsagenten permanent aanwezig zijn op een site.
Al naargelang de eisen en de specifieke behoeften van de klant worden onze diensten aangeboden in volgende klantsegmenten:

Offices – Front Desk – Maritime – Logistic/Transport – Chemical/Pharma – Industrial – Construction
Education Sector – Parking Place – Hotel Sector – Diamond Sector – Health Care – Residential – Retail

oog voor gevaar, … gevoel voor stijl’

 

  • Veiligheid is een basisbehoefte die een professionele aanpak vergt.
  • We koppelen onze kennis aan een menselijke aanpak.
  • We staan dicht bij de klant dankzij onze open structuur.
  • We staan logischerwijze dan ook dicht bij ons personeel, hetgeen de betrokkenheid, motivatie en kwaliteit van onze agenten aanzienlijk verhoogt.
  • We beschikken over een uitgebreid dienstenaanbod waarbij we permanent aan mogelijke verbeteringen werken.We vertrekken in onze benadering vanuit het standpunt dat elke klant uniek is.
  • De specifieke veiligheidsbehoeften van onze klant worden geanalyseerd, zodat dit telkens resulteert in een optimale oplossing.
  • De kwaliteit staat voorop en niet de kwantiteit.
  • We hebben oog voor gevaar, gevoel voor stijl.
  • Onze waarden zijn waakzaamheid, hulpvaardigheid en integriteit.
  • Brandbeveiliging

 

Oplossingen, branddetectie, camerabewaking, inbraakdetectie, toegangscontrole.
Ardovlam is een marktleider in de Belgische fire safety en security markt : we stellen jaarlijks meer dan 1000 technologische veiligheidsinstallaties in dienst, hebben een 5000 tal installaties onder contract met specifieke SLA’s, en ongeveer 15.000 installaties in diverse markten werden sinds 1990 succesvol opgeleverd. Onze klanten doen beroep op ons voor de onze oplossingen van geïntegreerde best-in-class producten, zowel in fire safety (branddetectie, gasdetectie) als in security (inbraakdetectie,  camerabewaking, toegangscontrole, security beheerssystemen). Ardovlam hecht een groot belang aan en efficiënte dienstverlening ; dit doen we door onze interventies vanuit 3 vestigingen te sturen, door onze techniekers continu bij te scholen, door 13 technisch ervaren projectleiders uw geïntegreerde veiligheidssystemen te laten ontwerpen. Ardovlam heeft een sterke expertise opgebouwd in de zorgsector, industrie, utiliteitsbouw, beschermd erfgoed. Er wordt intensief samengewerkt met een netwerk van electriciteits installateurs. Ardovlam is erkend door Bosec als gespecialiseerde onderneming branddetectie, door Incert als gespecialiseerde installateur inbraakdetectie, door FOD BiZ (nr. 20 01 172) als erkend beveiligingsinstallateur en beschikt over de certificaten  ISO 9001 : 2008 en VCA**. Ardovlam is geregistreerd aannemer cat. 26 en cat. 27 en is erkend als aannemer Klasse 4, categorie P1. Camerabewaking